Dagje Kampen

Bestemming
Kampen
Datum
donderdag 28 juni 2018
Vertrek
8:00 parkeerplaats Albert Heijn
Terugkomst
15:20
Busticket
€ 5,00
Status
Niet Beschikbaar

De dag begint bij de molen d'old zwarver. 

Een bezoek aan de molen d'ol zwarver, aan de ijseldijk haaks op de Kamperstraatweg te Kampen, is zeker de moeite waard om te beginnen. Vlak in de buurt van deze molen wordt u afgezet. Van hieruit kunt u gedurende de gehele dag naar eigen behoefte het bruisende Kampen bezichtigen. Even na de klok van drie uur, als u vollop hebt kunnen genieten van Kampen, wordt u op dezelfde locatie weer opgehaald. 

Kampen

Alleen het stadsfront van Kampen is al een bezoek waard. Een prachtige skyline vormt zich langs de IJssel met op de voorgrond de bruine vloot. Een gezellige stad met veel historische gebouwen die meer vertellen over de waterrijke geschiedenis van deze Hanzestad.

De Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten

Wilt u zelf zorgdragen voor uw eigen lunchpakket? Wij wensen u alvast een onvergetelijke maar vooral léérzame dag in Kampen!

Kom met ons in contact!

Bekijk onze contactgegegens

Wij bellen jou!

Bel mij terug

Koninklijk Nederlands Vervoer